Chicago grey

Köp
  • 375,00 kr SEK
  • 1 KvarHur fungerar Chalk Paint™?

Annie Sloan Chark Paint™ fäster på dom flesta material så som betong, trä, glas, plas, plåt mm. Oftast utan att använda varken grundfärg eller sandpapper. Torka av och se till att saken du ska måla är ren och att den inte har några fettfläckar.

GIFTFRI, VATTENBASERAD, DEKORATIVChalk Paint™ är en giftfri , vattenbaserad färg som är blyfri, luktfri och har extremt låga VOC halter (VOC = flyktiga organiska föreningar). Det är inte färg med tillsatt krita. Det är inte krittavlafärg. Det är inte gjort genom att blanda gips eller murbruk eller bakpulver i en befintlig färg. Chalk Paint™ är en helt unik dekorativ färg som Annie Sloan utvecklade för att måla möbler, golv och väggar och den bygger på en livstid av forskning och erfarenhet av att arbeta med färg och kulör.

Annie Sloan Soft Wax rekommenderas på det som du målat med Chalk Paint™.Soft Wax ”förseglar” färgen och ger den ett skydd genom en hårdare yta som är lätt att torka av. Det ger kulören djup och en viss lyster utan att bli blankt. Vill du få en blankare finish kan du efterpolera med trasa dagen efter du vaxat. Vid hårt utsatta ytor vaxa flera gånger tex kök ca 3 ggr med en veckas mellanrum.

1l räcker till ca 12-14kvm.